11 mei 2022 : Club Brugge - Dames Vk Egem : 4-1
Omdat er enkele speelsters van Club Brugge in de nationale U16-selectie zaten, werd de wedstrijd verplaatst van zaterdag 7 mei naar woensdag 11 mei. Daardoor konden Alhopey en Camille niet aanwezig zijn.

Egem start het best aan de wedstrijd en wordt daar na 3 min. al voor beloond.
Vanuit de dug-out zien we dat Flore een voorzet van Shania in doel verlengd. Volgens de scheids heeft Flore de bal niet meer aangeraakt en wordt Shania vermeld als doelpuntenmaakster.
Hoewel Club Brugge beter in de wedstrijd komt, zijn de beste kansen wel voor de bezoekers. Een vrije trap van Lisa gaat over, een schot van Lobke gaat naast en de doelvrouw van Brugge moet redding brengen op een poging van Flore.
In het laatste kwartier zet Brugge wat meer druk en net voor de rust wordt Laure Vanhee centraal vrij gespeeld en komt Brugge zo nog op gelijke hoogte.

In de tweede helft zien we een omgekeerd spelbeeld. Dit keer is het Club Brugge dat de beste doelkansen krijgt, zo strandt een afstandsschot op de deklat.
Egem kan nog eens dreigen met een kopbal van Shania maar het is de thuisploeg die met een afstandsschot van Zytha De Leu op voorsprong komt.
Egem probeert wel nog maar wordt enkele keren (onterecht) teruggefloten wegens buitenspel.
Op het halfuur is er een prima redding van Jolien. Bij de daaropvolgende aanval trapt Tiff de bal tegen de deklat. Volgens ons (we stonden er niet zo ver van) ging de bal over de lijn voordat de doelvrouw de bal pakte, maar de scheids- en lijnrechter zien dit anders, het blijft 2-1.
Wanneer, in de 83ste min., Fleur Heyman een mooie aanval van club mooi afrondt, lijkt de wedstrijd gespeeld. Fleur Heyman scoort net voor affluiten nog een keer en brengt zo de eindstand op 4-1.

Egem eindigt zo op een 7de plaats en mag terugblikken op een prima seizoen. We begonnen aan het seizoen met een vernieuwde kern die groeide tijdens dit seizoen, proficiat.
De basis is gelegd voor nog enkele leuke jaren, tot volgend seizoen !