4 september 2022 : Dames Vk Egem - Sw Ladies Harelbeke : 1-1
Voor de eerste competitiewedstrijd waren er heel wat afwezigen zodat we met een onuitgegeven elftal aan de aftrap kwamen.

In de beginfase liep het daardoor niet zo vlot. Bij de bezoekers ging de bal wel goed rond en na 19 min. kan Jade Van Den Driessche centraal alleen op doel, ze laat die kans niet liggen en brengt Harelbeke op voorsprong : 0-1.
Langzamerhand komt Egem beter en beter in de wedstrijd, het spelbeeld wordt evenwichtiger. Grote doelkansen zien we niet.
In de 28ste min. stuurt Nika Jade centraal op doel. Jade trapt de bal tussen de benen van de doelvrouw in doel : 1-1.
Egem probeert nog voor de rust op voorsprong komen maar pogingen van Nika en Chloƫ worden afgeblokt.

In de tweede helft wordt het voetbal beter en beter bij Egem en ondanks het meeste balbezit lukt scoren niet meer zodat de wedstrijd eindigt met een 1-1 gelijkspel na een goede wedstrijd.

Volgende week worden om 15u00 in Rumbeke verwacht. Supporters op post !