4 december 2022 : Dames Vk Egem - Fc Menen United : 1-3
Met Menen op bezoek kregen we opnieuw 1 van de sterkere ploegen uit de reeks.

Egem begint goed aan de wedstrijd en na 5 minuten komt Charlotte voor doel maar de bal mist kracht voor echt doelgevaar.
2 minuten later zien we opnieuw een mooie actie van Egem met een loopactie Gaelle gevolgd door een voorzet naar Jutta, maar doelvrouw komt goed tussen.
Na 20 minuten spelen is er het eerste doelgevaar van Menen, Lore kan de bal wegwerken maar er volgt een hoekschop. Dit is de eerste hoekschop van de wedstrijd, goed getrapt van Menen maar Lore kan de bal wegwerken. Egem blijft dominant in de eerste helft maar toch gaan we rusten met een 0-0 score.

Na de rust komt Menen meer opzetten met veel lange ballen. In minuut 54 kan Lore Demuynck scoren: 0-1.
Egem is niet onder de indruk en blijft voetballen met veel inzet. In minuut 57 kan Tiff de bal ontfutselen, komt alleen voor doel en plaatst de bal in de winkelhaak : 1-1.
Enkele minuten later krijgt Menen een licht toegekende penalty, Chelsea Steenkiste scoort de 1-2 van op de stip.
Egem probeert nog aan te dringen maar heeft te veel balverlies.
In minuut 73 kan Batool Hussein (nog bij Du13 Egem gespeeld) de bal over Lore lobben.