6 November 2022 : Kvk Avelgem - Dames Vk Egem : 2-1
Onder moeilijke weersomstandigheden (regen en wind) begint Avelgem gretiger en met windvoordeel aan de wedstrijd en krijgt al meteen 2 hoekschoppen. De 2de hoekschop wordt perfect getrapt, Axelle De Schuyter staat op de juiste plaats en brengt meteen Egem al op achterstand : 1-0 na 4 minuten.
Egem moet dus meteen achtervolgen. 5 min. later zien we een prima aanval, maar de bal geraakt niet in doel.
Het blijft de rest van de wedstrijd gelijk opgaand tot Egem in de 41ste min. een vrije trap krijgt net buiten de 16 maar jammer genoeg belandt het schot van Tiff op de paal zodat we gaan rusten met een 1-0 achterstand.

In de tweede helft zet Egem Avelgem onder druk maar moet wel opletten voor de snelle tegenaanvallen.
In de 61ste min. komt Roos net te kort om een voorzet van Tiff te verlengen. Bij de daaropvolgende tegenaanval belandt een schot op de deklat. Het blijft 1-0 en spannend.
In de 80ste min. kan Roos, na een solo, de bal over de keepster in doel trappen, eindelijk de verdiende gelijkmaker.
Jammer voor Egem kan Emma Windels in de 89ste min. nog de 2-1 scoren zodat Egem toch niet met het welverdiende punt naar huis kan gaan.

Volgende week krijgen we, thuis om 13u00, Reningelst op bezoek. Supporters op post !