13 November 2022 : Dames Vk Egem - Sk Reningelst
De eerste 45 minuten is er vooral veel middenveld voetbal met veel duels.Aan beide kanten geen doelgevaar.

De tweede helft blijft het vooral bikkelvoetbal op het middenveld en lange ballen van beide teams. De dames van Reningelst komen na een snelle counter toch voor doel maar de bal rolt langzaam voorbij doel.
Enkele minuten later opnieuw een kans voor Reningelst maar Jolien kan een doelpunt voorkomen. DVK komt meer op de helft van de tegenstander en mag 3 hoekschoppen nemen kort na elkaar, echter zonder doelgevaar.
In minuut 75 een counter van Egem en Noor schiet van ver op doel, de bal gaat net onder de deklat binnen 1-0.
De dames van Reningelst worden iets feller in de duels maar de ref bestraft de kleine foutjes onmiddellijk. Reningelst blijft hoge druk zetten maar het blijft 1-0.