20 november 2022 : Sk Staden - Dames Vk Egem : 2-2
Wegens geen veld beschikbaar voor de dames van Staden wordt er gespeeld op het kunstgrasveld van De Ruiter.
Op bezoek bij de eerste in de stand dan weet je dat het moeilijk zal worden.

DVK begint heel sterk aan de wedstrijd met in de eerste minuten al een grote kans. Staden kan heel snel counteren en mogen na 3 minuten spelen hun eerste hoekschop nemen .
Egem heeft de wedstrijd in handen en voetballen met veel druk.
Na 5 minuten spelen wordt Roos foutief gestopt in de 16 maar de scheidsrechter legt de bal net voor de 16. Tiff trapt de bal net boven de kruising. DVK mag kort daarna ook nog een hoekschop nemen maar de bal wil er niet in.
Staden heeft na 8 minuten spelen een eerste kans en Stacey Vandycke kan scoren :1-0.
Na 20 minuten spelen mogen de dames van Staden opnieuw een hoekschop nemen. Lore kan de bal wegbotsen en in een tweede tijd kan Bieke de bal wegwerken.
Op het half uur wordt er in de 16 aan truitje getrokken van Tiff, de scheidsrechter twijfelt niet en fluit penalty. Tiff zet deze perfect om : 1-1.
DVK blijft het goed doen maar toch is het Stacey die de 2-1 kan scoren van op afstand met de wind mee. Lore is kansloos.

Na de pauze hebben beide ploegen het moeilijk om kansen te creëren. Het spel ligt ook veel stil door blessures en Staden begint tijd te rekken.
het laatste kwartier neemt DVK de wedstrijd terug in handen en blijft Staden onder druk zetten.
Door de hoge druk van Egem wordt het via een own-goal toch 2-2.
Het wordt nog spannend wanneer de scheids een fout tegen fluit net voor de 16.

Het blijft 2-2 ,een terechte uitslag.