4 september 2022 : Dames Vk Egem - Sw Ladies Harelbeke : 2-2
Eerste competitiewedstrijd voor de jong beloften.
En jong beloften mag je letterlijk nemen. De gemiddelde leeftijd van de 11 starters is 15,36 jaar.

De ladies van Harelbeke starten fel aan de wedstrijd en kunnen na 3 minuten scoren : 0-1.
De meisjes panikeren niet en voetballen met veel inzet.
De gedrevenheid wordt snel beloond, met een fraaie loopinspanning kan Lentl het eerste doelpunt van de jong beloften scoren. Na 8 minuten staat het 1-1.
Jammer genoeg kan Harelbeke in minuut 9 opnieuw scoren : 1-2.
Harelbeke blijft druk zetten en mag in minuut 12 een hoekschop nemen maar Lore redt prima.
Na 20 minuten spelen belandt de bal in hoekschop na een mooie actie van Lentl, Julie en Jutta.
Egem begint het overwicht te krijgen, de meisjes winnen duels en achteraan doen Tiele en Mona goed verdedigend werk op de aanvallen van de ladies Harelbeke.

In de tweede helft blijven de meisjes met veel inzet spelen.
Na 56 speelminuten worden Chloé, Jente en Tiffany ingebracht.
Er wordt vooral op de helft van de tegenstander gevoetbald met enkele halve kansjes.
Uiteindelijk kan Tiff de verdiende gelijkmaker scoren. Na 75 minuten wordt het 2-2.
De frustratie bij de Ladies Harelbeke groeit, een klein opstootje leidt naar een gele kaart voor Justine Bossuyt van Harelbeke.
Ondanks het harde werk van DVK blijft de eindstand 2-2.