21 april 2024 : Dames Vk Egem - Kdns Heule : 1-2
In de heenwedstrijd verloren we met 7-0 in Heule. Buiten de nederlaag in de halve finale van de beker, won Heule al haar wedstrijden, het zou dus een moeilijke wedstrijd worden, maar moeilijk gaat ook.
De wind en de staat van het terrein zorgden er voor dat goed combinatievoetbal moeilijk was.

Al direct na de aftrap kan Ciëntha de bal onderscheppen en lanceert Charlotte, haar schot gaat jammer genoeg naast.
Enkele minuten later belandt een hoekschop van Dani op de deklat.
Daarna zien we een evenwichtige wedstrijd zonder veel doelkansen tot de 46ste minuut.
Na een carambole in de 16 van Egem, kan Heule de 0-1 op het bord zetten.

We zien hetzelfde spelbeeld in de 2de helft maar dit keer komt het eerste doelgevaar van Heule: een afstandsschot belandt op de deklat.
In de 27ste minuut is er een hoekschop. Dani vindt Marthe en die kopt de 1-1 binnen.
10 min. later zorgt een vrije trap voor Heule voor gevaar voor doel. Egem krijgt de bal niet weg en uiteindelijk kan Heule, met een hakje, de 1-2 scoren.
Egem probeert wel nog en in de 89ste minuut zorgt een vrije trap van Dani voor geharrewar aan het doel van Heule, maar de bal geraakt niet tegen de netten.

We hebben het de leider moeilijk gemaakt maar konden jammer genoeg geen puntjes afsnoepen.
Volgende week is de laatste competitiewedstrijd. We worden om 15u00 in Bredene verwacht, supporters op post !